NHO Service og Handel

Innhold

Praktikanter

NHO Service og Handel tar regelmessig inn praktikanter.

Praktikantordningen er særlig rettet mot ungdomspolitikere som har interesse for spørsmål knyttet til verdiskaping og reformer for valgfrihet, kvalitet og bærekraftig velferd. Vi har i tillegg med jevne mellomrom et samarbeid med studenter innen juss og andre fag som er tilknyttet NHO Service og Handel for å gjøre en oppgave. 

Er du interessert i å være praktikant?
Ta kontakt med Skjalg Engebø,  Kommunikasjonsdirektør
+47 90051698 Epost: se@nhosh.no

 1. Nyhet, Næringspolitikk praktikant

  Vi gratulerer

  Vi gratulerer våre tidligere næringspolitiske praktikanter Markus Weierud og Karine Skaret som har fått nye roller som politisk rådgivere.

 2. Nyhet praktikant

  Vi gratulerer

  Karine Skaret, tidligere næringspolitisk praktikant i NHO Service og Handel, er blitt ansatt som politisk rådgiver i Barne – og likestillingsdepartementet.

 3. Nyhet, Næringspolitikk, Helse og velferd praktikant, kvalitet, helseogvelferd, Pensjon

  Dugnad og likebehandling

  Julia Sandstø, praktikant i NHO Service og Handel, har et innlegg i Vårt Land i dag hvor hun stiller seg kritisk til at partileder Knut Arild Hareide anbefaler en dugnadskampanje for ideelle bedrifter.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!