-
Norgesmestre i Community Catering 2025
Våre medlemmer Compass Group og ISS fikk henholdsvis 1 og 3 plass i COMMUNITY CATERING 2025, mens Coor vant NM Sunn mat i kantina 2024.
-
Matbransjen venter opptur og økende rekruttering
Søkertall til Restaurant- og matfag har sunket i flere år, men nå har trenden snudd. På landsbasis er det en god økning i elever som har dette som sitt førstevalg. Skoler og næringslivet bør nå jobbe godt sammen og sørge for at flere fullfører utdanningen med fag- eller svennebrev.
-
ISS vant KuttMatsvinn-pris
Å kutte matsvinn er en effektive løsningen for styrket lønnsomhet. Nylig vant vårt medlem ISS en KuttMatsvinn-pris.
-
500.000 kroner til rekrutteringskampanje
Landbruks- og matdepartementet bevilger 500 000 kroner for å få flere til velge en karriere innenfor mat- og måltidsbransjen.
-
4Service i ny inkluderingsarena på Alfaset
Vårt medlem 4Service skal drifte kantine- og servicetilbudet i Møllers inkluderingsarena på Alfaset, og tar i bruk Medvind-metoden som innebærer at medarbeiderne tilbys fulle, faste stillinger.
-
Sodexo med klimamerking i alle personalrestauranter
Vårt medlem Sodexo og Klimato slår seg sammen for å lede den bærekraftige transformasjonen av norske lunsjmåltider og innfører klimamerking på alle menyer i Sodexos personalrestauranter.
-
Fortsetter samarbeid om kutt i matsvinnet
Sentrale aktører og innkjøpskjeder går sammen med Matvett om å lede arbeidet videre med å kutte matsvinn i serveringsbransjen.
-
Årets Storkjøkken er 4Service
Vårt medlem 4Service har vunnet prisen for «Årets storkjøkken» under Matprisen 2020.
-
Har skapt jobb og nytt liv for 25 flyktninger
Mestringsguiden er et nytt medlem i NHO Service og Handel som bidrar til raskere inkludering ved at flyktninger raskere kommer i lønnet arbeid. Bedriften driver Aleppo Bahebek og Injera Palace, 2 av 10 matboder på Vippa i Oslo
-
Noe av det største som kan skje
-Ved siden av å få barn er dette det største om har skjedd meg i livet, sier Ragnhild Slettner. Hun har skapt jobb og nytt liv for 25 flyktninger i mathallen Vippa på Akershusstranda i Oslo.