Bedring i markedet og fremtidsutsiktene i august

Publisert

Vår medlemsundersøkelsen i august viser en fremgang fra juli. En større andel opplever at dagens marked er godt og det er også flere som tror på forbedring i markedssituasjonen i august enn i juli.

Se analysen (pdf).

26,7% av medlemmene i NHO Service og Handel opplever at dagens marked er godt, mens 19,0% av medlemmene opplever at markedet er dårlig. I forhold til fremtidsutsikter så forventer 15,5% av medlemmene at markedet forbedres, mens 24,8% forventer en forverring av markedet de neste 6 månedene.

Trenden fra de seneste månedene forsterkes i august selv om tallene fortsatt ligger på et lavt nivå og det er fortsatt flere som forventer en svekkelse i markedet enn forbedring de kommende 6 månedene.

På bransjenivå er situasjonen best innen Drift og Service, Norske Frisør- og velværebedrifter og i Sikkerhet og Beredskap, mens det først og fremst er i Handel og Bemanningsbransjen som har en utfordrende markedssituasjon.

De samme bransjene som har en utfordrende markedssituasjon, har også de svakeste markedsutsiktene. Svakest markedsutsikter finner vi i Handel og i Bemanningsbransjen.

Se analysen her (pdf)

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt