Er det behov for strengere regulering av bemanningsbransjen?

#205

Sigbjørn Mygland på Fafo-TV:

NHO Service og Handel ga innspill da Fafo Østforum sist uke arrangerte seminar under overskriften "Er det behov for strengere regulering av bemanningsbransjen?"

Karrierevei

Årlig får over 80.000 personer jobb via bemanningsbransjen. Bransjen er en verdifull inngangsport til arbeidslivet, bidrar til integrering og bidrar til økt sysselsetting, samt redusert friksjonsledighet og langtidsledighet.

Se en fot innafor

Mye av veksten i bemanningsbransjen de siste årene skyldes arbeidsinnvandring. Hva slags utfordringer dette fører med seg, varierer, og fra byggebransjen rapporteres det om utfordringer. Regjeringen forslår begrensninger i form av kvoter. På Fafo Østforum seminar den 26. oktober presenterte statssekretær Morten Bakke forslagene til nye reguleringer. Man fikk også vite mer om omfanget av innleie, samt innspill fra LO og NHO Service og Handel.

-Er det behov for strengere regulering av bemanningsbransjen spør Fafo. Jeg vil si at svaret er nei. Det trenger vi ikke. Men vi trenger andre reguleringer og har gitt våre inspill om dette, sa direktør Sigbjørn Mygland fra NHO Service og Handel.

Se opptak på Fafo-tv

Mann

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!