NHO Service og Handel

Innhold

Fornyet SAS-tillit for Sodexo

flyrenhold

I tillegg til at SAS forlenger avtalen på flyrenhold har Sodexo fått oppdraget med å drive SAS sine tre lounger på Arlanda i Stockholm

Vårt medlem Sodexo har vunnet en SAS-kontrakt med oppdrag på Gardermoen, Kastrup, Arlanda og Landvetter. Oppdraget gjelder flyrenhold og andre nærliggende tjenester for SAS samt andre flyselskap som har samarbeidsavtale med SAS Ground Handling.

I tillegg til at SAS forlenger avtalen på flyrenhold har Sodexo fått oppdraget med å drive SAS sine tre lounger på Arlanda i Stockholm. Kontrakten omfatter mat og drikke samt gjesteservice. Den nye avtalen trer i kraft 1.november 2019 og gjelder for tre år med mulighet for to års forlengelse. Avtalen om loungene trer i kraft 1.februar 2020.

SAS og Sodexo har hatt et tett samarbeid gjennom mange år. Partnerskapet startet på Arlanda på slutten av 70-tallet og har gjennom de siste årene ekspandert til også å gjelde de andre store flyplassene i Skandinavia. I Norge har Sodexo utført flyrenhold for SAS siden 1998.

- Vi er veldig tilfreds med at vi har fått forlenget tillit og mulighet til å videreutvikle vårt samarbeid med SAS. Vi skal løfte samarbeidet til et nytt nivå, sier Thomas Havnegjerde som leder den nordiske transportvirksomheten i Sodexo.

 Pressemelding

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!