Nyhet, Drift og Service, Kantine, Facility management 16.02.2021 Dyrker mat på taket Vi skal til Økern Portal. Her vil vårt medlem 4Service drifte i alt ni spisesteder. Restaurantene vil være åpne for alle. Og de vil blant annet bruke råvarer som er dyrket frem på taket.
Nyhet, Drift og Service, Facility management 10.12.2020 Digitaliserer 300 bygg og kutter 40% av energibruken 300 bygg digitaliseres i løpet av 2021 slik at energibruken kuttes opp til 40 prosent. Det skjer som et samarbeid mellom Toma og Energy Control og er eksempel på eiendomsteknologi som er kommet på et nytt nivå.
Nyhet, Drift og Service, Renhold, Kantine, Facility management 23.01.2020 Gode bærekraft-resultater i Sodexo Halvert matsvinn, mer bærekraftig renhold, utfasing av all engangsplast og mål om å redusere klimapåvirkningen med 34 % innen 2025. Dette er hovedpunkter i "Samfunnsansvarsrapporten for 2019" fra vår medlemsbedrift Sodexo.