NHO Service og Handel

Innhold

-Vil reflektere miljøfokuset i bygget

Nyhet, Drift og Service, Facility management

Publisert

Kathinka

- Våre leveranser til Finansparken skal reflektere kvalitetene og miljøfokuset i bygget. Vi synes det er spennende å levere tjenester i et unikt bygg, sier Kathinka Friis-Møller, administrerende direktør i Compass Group.

Tidligere i høst meldte vår medlemsbedrift Compass Group at de skal levere måltids- og FM-tjenester i Hinna Park i Stavanger. Nå blir de også stolt leverandør av tjenester til Finansparken som med 22.600 kvm er et av Europas største næringsbygg i tre.

Compass Group skal levere FM-tjenester til Sparebank 1 SR-Banks nye hovedkontor Finansparken i Stavanger.

-Stavangeregionen er et satsingsområde for oss. Det er interessant å få være med på den gode utviklingen i regionen og knytte sterke samarbeid med fremtidsrettede kunder, sier Kathinka Friis-Møller, adm.dir i Compass Group i en pressemelding.

Compass Group leverer kantine, kaffebar, cateringstjenester, renhold, kaffemaskiner og resepsjonstjenester til Finansparken. I tillegg tilbyr de vaktmestertjenester, flyttetjenester, skadesanering, ombygging og planteservice via underleverandører. En egen sitemanager skal sørge for at alle tjenestene leveres med høy kvalitet.

Smartfunkjsoner

-Vi var på jakt etter en leverandør som kunne levere alle tjenester innen FM. Det var viktig for oss at de matchet vårt mål om å kontinuerlig optimalisere driften av bygget, og hadde kompetanse til å spille på lag med oss etter hvert som vi i utstrakt grad tar i bruk smartfunksjoner, sier Anne Wilhelmine Wake Salbo, Facility Manager i Sparebank 1 SR-bank.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!