NHO Service og Handel

Innhold

Digital IK- mat gir økt mattrygghet

Mattilsynets nasjonale retningslinjer for økt mattrygghet i serveringsbransjen er implementert i eSmileys digitale IK-mat system. NHO Service og Handel tilbyr medlemmer 50 prosent rabatt når du bestiller digital IK-mat system fra eSmiley.

Retningslinjene er utarbeidet i samarbeid med NHO Service, NHO Reiseliv og eSmiley, og retter seg mot hoteller, restauranter, kantiner, catering, institusjoner og andre som serverer mat.

eSmiley er Nordens største leverandør av digital IK-mat med over 10.000 kunder i Norge og Danmark. eSmileys kundesegment spenner fra kantine og catering til hotellkjeder, institusjoner, bakerier og restauranter.

Digital IK-mat fra eSmiley er samlet i én digital plattform slik at du kan foreta dine daglige gjøremål og kontroller på mobil, nettbrett eller PC. Når Mattilsynet kommer på besøk viser du dem enkelt det de ønsker å se ved et tastetrykk. På denne måten sparer du tid, og sikrer mattyggheten på ditt kjøkken.

Systemet gir deg:

• Oversikt over dagens gjøremål og kontroller
• Varsling på SMS og e-post
• Kostnadsfri support og brukerveiledning
• Skreddersydd internkontrollprogram og fareanalyse etter kundens behov
• Automatisk oppdatering ved endringer i forskrifter og regelverk
• Oversikt over leverandører

Målet med samarbeidet er å bedre integrere gode standarder for mattrygghet i bransjen, samtidig som vi ønsker å tilpasse det best mulig til norske forhold.

Bestill en gratis online demo av systemet her

Vårt medlem Fazer Food Services har gode erfaringer:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!