Forbedret medlemstilbud

Som NHO medlem får du halv pris på Digital IK-mat fra eSmiley, og rengjøringsmodulen Clean inkludert uten ekstra kostnad når du kjøper IK-Mat modulen. Du får også rabattert pris på vår FoodWaste modul. FoodWaste er et digitalt verktøy som hjelper deg å måle og redusere matsvinn i virksomheten.

Les mer om Digital IK-Mat her

Les mer om Clean her

Les mer om FoodWaste her

I samarbeid med Mattilsynet har NHO og eSmiley utarbeidet retningslinjer for serveringsbransjen som skal medvirke til gode standarder for mattrygghet i kjøkkenet. Dette gjør eSmiley til en sentral aktør og samarbeidspartner for NHO og deres medlemmer.

Ta kontakt med salgskonsulenter her for mer informasjon. 

eSmiley er Nordens største leverandør av digital IK-mat med over 10.000 kunder i Norge og Danmark. eSmileys kundesegment spenner fra kantine og catering til hotellkjeder, institusjoner, bakerier og restauranter.

Digital IK-mat fra eSmiley er samlet i én digital plattform slik at du kan foreta dine daglige gjøremål og kontroller på mobil, nettbrett eller PC. Når Mattilsynet kommer på besøk viser du dem enkelt det de ønsker å se ved et tastetrykk. På denne måten sparer du tid, og sikrer mattyggheten på ditt kjøkken.

Systemet gir deg:

• Oversikt over dagens gjøremål og kontroller
• Varsling på SMS og e-post
• Kostnadsfri support og brukerveiledning
• Skreddersydd internkontrollprogram og fareanalyse etter kundens behov
• Automatisk oppdatering ved endringer i forskrifter og regelverk
• Oversikt over leverandører

Målet med samarbeidet er å bedre integrere gode standarder for mattrygghet i bransjen, samtidig som vi ønsker å tilpasse det best mulig til norske forhold.

Bestill en gratis online demo av systemet her

Mann

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!