NHO Service og Handel

Innhold

Digital IK-mat gir økt mattrygghet

Mattilsynets nasjonale retningslinjer for økt mattrygghet i serveringsbransjen er implementert i eSmileys digitale IK-mat system. NHO Service og Handel tilbyr medlemmer 50 prosent rabatt når du bestiller digital IK-mat system fra eSmiley.

Retningslinjene er utarbeidet i samarbeid med NHO Service, NHO Reiseliv og eSmiley, og retter seg mot hoteller, restauranter, kantiner, catering, institusjoner og andre som serverer mat.

eSmiley er Nordens største leverandør av digital IK-mat med over 10.000 kunder i Norge og Danmark. eSmileys kundesegment spenner fra kantine og catering til hotellkjeder, institusjoner, bakerier og restauranter.

Digital IK-mat fra eSmiley er samlet i én digital plattform slik at du kan foreta dine daglige gjøremål og kontroller på mobil, nettbrett eller PC. Når Mattilsynet kommer på besøk viser du dem enkelt det de ønsker å se ved et tastetrykk. På denne måten sparer du tid, og sikrer mattyggheten på ditt kjøkken.

Systemet gir deg:

• Oversikt over dagens gjøremål og kontroller
• Varsling på SMS og e-post
• Kostnadsfri support og brukerveiledning
• Skreddersydd internkontrollprogram og fareanalyse etter kundens behov
• Automatisk oppdatering ved endringer i forskrifter og regelverk
• Oversikt over leverandører

Målet med samarbeidet er å bedre integrere gode standarder for mattrygghet i bransjen, samtidig som vi ønsker å tilpasse det best mulig til norske forhold.

Bestill en gratis online demo av systemet her

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!