Hvordan vi kan være til nytte

Publisert

Rådgiver Mona Sandmo Nilsen fra NHO Vestlandet og Leif Bache-Mathiesen fra NHO Service og Handel.

Rådgiver Mona Sandmo Nilsen fra NHO Vestlandet og Leif Bache-Mathiesen fra NHO Service og Handel.

Hvordan vi kan være til nytte, var budskapet da NHO Service og Handel deltok på Sparkjøp sin årlige kjedekonferanse.

NHO Service og Handel har deltatt på Sparkjøp sin årlige kjedekonferanse på Flesland ved Bergen, torsdag denne uken.

 NHos regionskontor og salgsdirektør Leif Bache-Mathiesen i NHO Service og Handel presenterte hvordan NHO kan være en viktig støtte for Sparkjøps 24 varehus rundt om i Norge. Leif Bache-Mathiesen holdt også et foredrag om «Trender i varehandelen».

-  Jeg møtte en begeistret gjeng som ser verdien av den støtten vi kan gi både sentralt og ute i regionene, sier Leif Bache-Mathiesen.

Det begynte med strikkegarn

Spar kjøp AS ble etablert i Bergen i 1962, av Helge Eide Knudsen og hans kone Reidun. De begynte å selge strikkegarn fra kjelleren og kjørte selv rundt og leverte varene til kunder i distriktet. Spar kjøp er et familieeid firma som har utviklet seg fra å være et postordrefirma til i dag med ca. 540 ansatte, 24 store varehus og omsetter i 2017 for nærmere 900 millioner. De er landsdekkende fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør. Spar Kjøp har lange tradisjoner på Norske og egne merkevarer og satser stort på netthandel som er en trygg og sikker nettbutikk.

I tillegg til større næringspolitisk tyngde i NHO valgte Sparkjøp å gå til oss pga regional støtte gjennom 15 regionskontor.  

Mer om Sparkjøp

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!