NHO Service og Handel

Innhold

Fjerner kjemikalier og blir mer miljøvennlig

Compass group

Liene Caune, Nina Fuglesang og Ninning Johansen jubler over at Compass Group sitt merkenavn Eurest Services har Svanemerket renholdtjenestene på hele Østlandet.

Vår medlemsbedrift Compass Group Norge har en grønn satsing som har ledet til Svanemerking av 150 enheter siden 2012. Nå er all renholdsvirksomhet på Østlandet blitt Svanemerket. Merket stiller også krav til etikk og arbeidsmiljø.

– Vi er glade for å ha utvidet Svanemerkingen vår. Dette er en viktig del av vår satsing på en mer bærekraftig drift, sier Nina Fuglesang, miljø- og kvalitetsansvarlig i Compass Group Norge.

Compass Group jobber aktivt med å redusere fotavtrykket på miljøet. Svanemerket er det offisielle miljømerket i Norden. Det ligger en grundig prosess bak sertifiseringen, med krav om bruk av mer miljøvennlige produkter i alle ledd.

- For oss er Svanemerket både et kvalitetsstempel, og en inspirasjon, sier Fuglesang.

Høye kvalitetskrav

Gjennom svanemerkingen har renholdstjenesten fjernet en del kjemikalier, og funnet måter å bruke mindre av andre. I tillegg er det fokusert på transport og avfallshåndtering.

- Vi stiller høye krav til kvalitet, og har de siste årene brukt kravene rundt bærekraft som en driver for innovasjon. Vi ser at dette gir gode resultater både for kunder og ansatte, sier Fuglesang.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!