Godt i gang med kompetansestandarden

Publisert

Aamotsmo

- Denne standarden vil bli et viktig kompetanseverktøy, sier Hege Aamotsmo, konserndirektør People & Culture i ISS Facility Services AS.

Flere bedrifter har allerede fått Kompetansestandarden i egne bedriftsportaler og er klare for et nytt kompetanseløft.

NHO Service og Handel lanserte Kompetansestandard Renhold den 16. juni. Se  opptak fra lanseringen (video):

Flere bedrifter har allerede fått Kompetansestandarden i egne bedriftsportaler og er klare for kompetanseløft. Da er tusenvis av medarbeidere og tillitsvalgte i både SMB og store bedrifter målgruppen for app-baserte læring.

I dag signerte også ISS, og er dermed klare for å ta i bruk kompetansestandarden.

Et kjempeløft

- Kompetansestandarden er et kjempeløft for faget og bransjen som helhet. ISS har jo sammen med mange andre dyktige fagfolk fra hele bransjen, fått vært med i utviklingen. Derfor vet vi at Kompetansestandarden er godt forankret og ikke minst gjort relevant for akkurat de behovene vi som bransje og våre kunder har. Vi er derfor sikre på at Kompetansestandarden vil bli et viktig kompetanseverktøy også for oss i ISS. Vi gleder oss til å ta den i bruk, sier Hege Aamotsmo i ISS.

I første omgang er Kompetansestandard Renhold for bedrifter som er medlemmer i Drift og Service i NHO Service og Handel. Både de, privat og offentlig sektor kan ta kontakt for mer informasjon.

Mer om standarden

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt