Ghazi og Patrick kjøper Kristiansand-selskap og dobler omsetningen

Publisert

Vårt medlem Support Service Partner i Tønsberg dobler omsetningen ved å kjøpe Clean Sør i Kristiansand.

#205

Fra venstre: Ghazi Khder, Siren Årikstad Sørensen, Tone Reme og Patrick Solrunarson.

- Vi har vokst til en omsetning på rundt 20 millioner siden starten i 2012. Det har skjedd gjennom nettverk, fornøyde medarbeidere og godt rennommé. Vi har vokst til et nivå hvor det nå ble nødvendig med strukturendringer eller salg/sammenslåing, sier Siren Årikstad Sørensen.
Hun startet Clean Sør sammen med venninna Tone Reme i 2010. Nå er selskapet kjøpt opp av Support Service Partner som har 300 ansatte og leverer renhold og kantinedrift til bedriftsmarkedet på Østlandet.

God match

- Vi har lenge ønsket å etablere oss i Kristiansand, og er lykkelige for å få med oss Clean Sør på laget. De har akkurat samme verdigrunnlag som oss, med fokus på mennesker og trivsel, sier Ghazi Khder, medeier i Support Service Partner.

Gründerne Ghazi Khder og Patrick Solrunarson droppet ut av videregående som 17-åringer for å starte Support Service Partner. I fjor ble de kåret som, årets Service- og Handelsbedrift av NHO Service og Handel. De vant også prisen Entrepreneur of the year Young. De fikk statsminister Erna Solberg på besøk i 2020 og har vært gasellebedrift i DN to år på rad. Nylig fikk de også prisen «Årets Arbeidsgiver 2022».

- Nåværende eiere i Clean Sør beholder en eierpost på 30% frem til selskapene konsolideres i 2024. Selskapet blir drevet akkurat som før av samme personell, men nå med et enda sterkere fagmiljø og utvidet tjenesteportefølje. Vi har stor tro på at samarbeidet vil komme både kunder og ansatte til gode, og gi oss en sterk posisjon på Sørlandet.

Ville ikke solgt til hvem som helst

- Dette er jo babyen vår, så vi ville ikke selge til hvem som helst. Vi har møtt flere andre interessenter, men vi var overbevist fra første stund om at Support Service Partner var den riktige kjøper for oss. Vi fikk umiddelbart god kjemi med gründerne og synes de har spennende ambisjoner, forteller Siren Årikstad.

Et oppkjøp til på gang

- Vi har planer om å ekspandere på Sørlandet fremover. Nå som vi slår sammen kreftene er vekstpotensialet stort, men først må vi sørge for en vellykket integrering og ivaretagelse av eksisterende kunder. Begge parter er svært motivert. Vi kan også røpe at vi holder på med enda et oppkjøp, som vil gi oss en total omsetning på rundt 150 millioner i 2022, forteller Ghazi Khder.

Om Support Service Partner AS:

  • Support Service Partner AS har kontorer i Tønsberg, Lier og Sarpsborg og leverer tjenester på Østlandet.
  • Firmaet tilbyr tjenester innen renhold, kantine og matter.
  • Omsetningen i 2021 havnet på 74 millioner kroner med EBITDA på 16,6%.
  • Prognosen for 2022 viser en omsetning på 150 millioner kroner.
  • Selskapet har planer om å bli landsdekkende, før de går internasjonalt.

    Om Clean Sør AS
  • Firmaet tilbyr renholdstjenester til bedriftsmarkedet på Sørlandet.
  • Omsetningen i 2021 havnet på 21 millioner kroner med EBITDA på 7%

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt