-Prosjektet gir oss innsikt, verktøy og erfaringer

Ren tilstedeværelse

Hovedtillitsvalgt Irene Skuggen Olsen (tv) og HR-leder Cecilie Hagemann i ISS. Foto: Baard Fiksdal (NHO SH)

Hovedtillitsvalgt Irene Skuggen Olsen og HR-leder Cecilie Hagemann fra ISS har gjort seg noen refleksjoner om Ren Tilstedeværelse.

- ISS har et godt partssamarbeid i bedriften, og dermed et bra utgangspunkt for å videreutvikle og styrke dette. Gjennom prosjektet og samlingene får vi innsikt, verktøy og erfaringer vi kan bruke i det videre arbeidet. Vi vet at et godt formalisert partssamarbeid på sikt vil styrke interessen for tillitsvalgtsarbeid hos våre medarbeidere, og bidra til rekruttering til rollen.

- ISS brenner spesielt for delmålet om tjenesteleveranse på dagtid. Dette henger tett sammen med vår sosiale bærekraftstrategi, der å jobbe for at våre medarbeidere har en inntekt til å leve av, er et uttalt mål. Vi er allerede i dialog med flere av våre viktigste kunder for å synliggjøre verdien av renhold på dagtid. Med drahjelp fra prosjektet kan bedriften, gjennom erfaringer, forskning, god prosjektledelse og samarbeid med tillitsvalgte, få til et tettere partnerskap med våre kunder for at vi sammen kan nå dette målet.  

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt