Hvorfor er en samarbeidsavtale viktig?

Publisert

Prosjektet Ren Tilstedeværelse i Bergen i dag ga deltakere påfyll av ferdigheter.
 De fikk prøve seg i retorikkens verktøykasse og skulle svare på spørsmålet; “Hvorfor er en samarbeidsavtale viktig?”

Prosjektet Ren Tilstedeværelse er et samarbeid mellom NAF og NHO Service og Handel, medlemsbedrifter og Hovedorganisasjonenes fellestiltak (HF). Målet er å løfte renholderes status, heve kompetanse og skape en bedre hverdag på jobben.

Etter et foredrag i dag av Magnus Hoem Iversen, medieviter og journalist, Media City Bergen, fikk deltakerne en øvelse der de skulle å si noe om viktigheten av å ha en samarbeidsavtale mellom arbeidsgiver og arbeidstaker. Her er eksempler på svar.

Anne Nygård (4 Service): "Hva er en avtale? For oss er samarbeidsavtale frivillig og viktig. For arbeidsgiver og arbeidstaker. Det er veien videre".

Nicole Sverdrup (Coor Service): "Hvorfor avtale? Avtalen følger av hovedavtalen som er opprettet for å styrke forholdet mellom arbeidsgiver og arbeidstaker. Avtalen skal løse konflikter og gi god dialog.".

Jorulf Brøvik Silde (NHO Service og Handel): "Husk hvordan det var på jobben før. Det var mye konflikt. Nå har vi funnet en måte å løse ting på. En måte å snakke bedre sammen. Vi har fått samarbeidsavtale".

Naemy Trandum (4 Service): "Hvorfor er avtale viktig? Det er viktig å ha en avtale som danner grunnfundamentet for samarbeid".

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?