Vi ønsker Certego AS velkommen som medlem i NHO Service og Handel

Nyhet, Sikkerhetsbransjen

Publisert

#205

Rolf Gunnar Reisænen (fra venstre), administrerende direktør i Certego AS, Magnus Högnes, innkjøpsansvarlig, Tonje Heggem Helstad, HR-sjef og Runar Karlsen, fagsjef for Sikkerhet og Beredskap i NHO Service og Handel.

Certego AS er nå en del av Sikkerhet og Beredskap i NHO Service og Handel.

Certego AS tilbyr tjenester på områdene innbruddssikring, mekaniske og elektroniske låser og låssystemer, nøkler til hus og bil, dørlukkere, dørautomatikk og adgangskontroll.

- Det føles veldig bra at Certego AS blir en del av Sikkerhet og Beredskap i NHO Service og Handel. Vi ser at teknologien og arbeidet vektere gjør blir mer og mer integrert, noe som igjen vil øke behovet for kompetanse. Certego AS blir et meget bra tilskudd til NHO Service og Handel. Med disse som medlem forsterker vi helheten i bransjeforeningen Sikkerhet og Beredskap, sier fagsjef Runar Karlsen.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!