NHO Service og Handel

Innhold

Sandra (23) berget 30 personer fra brann i Gudvangatunnelen

Nyhet, Sikkerhetsbransjen

Publisert

sandra helt

Sandra Helland får mye skryt etter snarrådig innsats under brannen i Gudvangatunnelen i helgen (Foto: Steinar Lote/NRK)

Stor innsats fra Sandra Helland (23) i vår medlemsbedrift Sogn vegteneste berget mange liv da det natt til lørdag begynte å brenne i et vogntog inne i den 11 kilometer lange Gudvangatunnelen.

Vakthavende brannsjef i Voss brannvesen, Arnfinn Halrynjo, sier til NRK at brannen kunne gått langt verre uten en snarrådig fører av bilen som ledet kolonnen gjennom tunnelen.

– Ho gjorde ein kjempeinnsats. Ho varsla om brannen, tok med seg føraren av bilen og køyrde ut med ein trailer bak seg. På vegen fekk ho varsla dei kring 30 personane som var i tunnelen, sier Halrynjo til NRK.

– Vi gjorde ein god jobb. Eg er stolt av både meg sjølv og alle dei som var på jobb i tunnelen då dette skjedde, seier Sandra Dalebø. NRK har mer om saken

Vi er stolte

-Vi er stolte av mannskapet vårt, men vi er og klar over at vi hadde marginane på vår side. Utfallet kunne fort vore eit anna! Vi er glade for at alle kom seg heilskinna ut denne gongen og, sier Knut Jarle Orrestad som leder Sogn vegteneste.

Vår medlemsbedrift Sogn vegteneste AS er et entreprenørfirma i Sogndal som tilbyr i hovedsak tjenester på Vestlandet, men som også har oppdrag andre steder i landet. Mer om saken

Mer om bedriften

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!