NHO Service og Handel

Innhold

Senterpartiet vil straffe de som ikke tar i mot kontanter

Sigbjørn Gjelsvik

Senterpartiets finanspolitiske talsmann Sigbjørn Gjelsvik vil straffe bedrifter som ikke aksepterer kontanter. (Foto: Senterpartiet)

Sigbjørn Gjelsvik i Senterpartiet mener regjeringen trenerer folkets rett til bruk av kontanter og at det må få konsekvenser når bedrifter ikke aksepterer kontanter, melder ABC Nyheter.

-Vi snakker her om en bevisst omgåelse av norsk lov som må få konsekvenser. Minst i form av bøter og i grove tilfeller fengsel, sier Senterpariets finanspolitiske talsperson Sigbjørn Gjelsvik til ABC Nyheter og legger til at det i disse tilfellene nok vil være snakk om bøter.

Sammen med partikollegene Geir Pollestad og Per Olaf Lundteigen fremmer Sigbjørn Gjelsvik i Senterpartiet forslag for Stortinget for å sikre forbrukernes rett til å betale med kontanter. De tre er klart tydelige på at regjeringen ikke jobber fort nok.

Mer om saken

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!