Arbeid og inkludering

Statistikk, gode råd og eksempler.

  1. Helt Med i finalen

    Vår medlem "Helt Med" er en av tre bedrifter som går til finalen i Årets Sosiale Entreprenør 2023 som kåres på NHOs Årskonferanse i Oslo Spektrum 5. januar.

  2. AMV i Flekkefjord vant Ringer i Vannet-prisen 2022

    AMV i Flekkefjord vant Ringer i Vannet-prisen 2022! De har rekruttert gjennom Ringer i Vannet i en årrekke, og bedriften satser bevisst på fagkompetanse og utvikling for alle sine medarbeidere. Direktør i Norsk Industri Stein Lier Hansen overrakte prisen på Lean Forum sin årskonferanse.

  3. Tilskudd til sommerjobb

    Mange unge står av ulike årsaker et stykke unna arbeidsmarkedet. Med en sommerjobb, vil de kunne få verdifull jobberfaring og styrke sine muligheter i arbeidslivet. Dersom du som arbeidsgiver kan tilby sommerjobb til unge arbeidsledige, kan du nå få støtte fra NAV.

Flere i jobb styrker velferdssamfunnet

I Norge bor det det 5,4 millioner mennesker. Omtrent halvparten er i jobb. Andelen alderspensjonister vil øke kraftig i årene som kommer og vi vil risikere at andelen som er i jobb synker.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!