Reklamegaver er nytt medlem

#205

Daglig leder Ole Petter Gamst (Foto: privat).

Reklamegaver melder seg nå inn i NHO Service og Handel

Reklamegaver holder til på Bryn i Oslo og har spesialisert seg på produkter som profilerer ditt selskap eller merkevare.

Reklamegaver ble etablert i 1973, har i dag 11 ansatte og et budsjett på 23 millioner for 2017.

- Våre ansatte har jobbet i bransjen i mange år, og sitter med svært god kompetanse på alle mulige produkter og hvilke leverandører som er å foretrekke. Dette er også viktig med tanke på internasjonale lover og regler som må ivaretas, og ikke minst med tanke på miljøhensyn og etiske retningslinjer som vi håper og tror vil få større oppmerksomhet fremover. Vi ønsker derfor i større grad også å være en rådgiver og jobbe enda tettere med utvalgte kunder, for å bli godt kjent med bedriften og deres merkevare og målgruppe. Resultatet skal være at vi finner frem til produkter som gjenspeiler kundens/selskapets strategi og styrker merkevaren, forteller daglig leder Ole Petter Gamst.

Mer om bedriften

Mer info: 
Leif Bache-Mathiesen

Salgs og markedsdirektør
NHO Service og Handel
Epost
Bransjesider 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!