Ny prosjektleder i NHOSH

Publisert

Jon Samuelsens første prosjekt hos oss er "Ren Tilstedeværelse", et HF-støttet prosjekt for revitalisering av partssamarbeidet i renholdssektoren. Foto: Baard Fiksdal

Jon Samuelsen er fast ansatt som prosjektleder i NHO Service og Handel.

Jon Samuelsens første prosjekt hos oss er "Ren Tilstedeværelse", et HF-støttet prosjekt for revitalisering av partssamarbeidet i renholdssektoren. Prosjektet er et samarbeid mellom bransjeforeningen Drift og Service og Norsk Arbeidsmannsforbund (NAF). I dette prosjektet vil han jobbe tett med prosjekteier Ingeborg Malterud.

Jon Samuelsen er statsviter og tidligere virksomhetsleder og strategiutvikler innenfor forlag, salg, distribusjon og åndsverksforvaltning. Han har vært daglig leder for Unipub og strategiansvarlig i Akademika og Kopinor, og arbeidet som prosjektleder i VOX, nå Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse.

Samuelsen har prosjektledererfaring fra omstilling, digitalisering, markedsintroduksjon og intellektuelle rettigheter, med forhandlingserfaring fra Norge, Europa og USA. Han har bred erfaring med innkjøp og implementering av teknologi, rettighetsavklaring, salg og distribusjon. Han har sin grad fra Universitetet i Oslo, innen statsvitenskap, historie og sosialøkonomi.

Han har tidligere vært styreleder i en mellomstor virksomhet og har erfaring med strategiutvikling og ekspansjon på nye virksomhetsområder. Jon kommer til NHO-SH fra Moestue Group, en ledende importører og grossist av vin, brennevin og øl i Norge.

mann
  • Jon Samuelsen
  • Prosjektleder

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?