NHO Service og Handel

Innhold

Slik kan du hjelpe myndighetene å ta skatteskurker i arbeidslivet

Nyhet, Næringspolitikk

Publisert

kaltenborn foran nho logo

Anne-Cecilie Kaltenborn

Nå kan du enkelt og anonymt sende inn tips om skattekriminalitet. – Det er viktig å ta de som jukser, sier leder av NHO Service og Handel, Anne-Cecilie Kaltenborn til Fri Fagbevegelse.

I fjor fikk Skatteetaten inn 4.500 tips om skattekriminalitet. Nå har de lansert en ny nettside som skal gjøre det enda enklere å tipse om personer og bedrifter som sniker seg unna skatt. Tidligere måtte du logge deg inn i via Altinn, ringe eller sende epost dersom du ønsket å tipse om skattekriminalitet. Den nye nettsiden skal sikre anonymitet og gi etatens etterretningsseksjon informasjonen som de trenger for å handtere tipset.

Her er kan du tipse om skattekrim

Mange er rammet

To av tre medlemsbedrifter i NHO oppgir at konkurranse fra useriøse bedrifter er et stort problem for egen bedrift, ifølge NHOs arbeidsgiverbarometer fra 2017. Andelen er over 70 prosent blant småbedriftene.

– Det er ikkje store marginar innanfor tenestenæringa, og jo mindre bedrifter, jo mindre marginar. For jobbskaparane i næringa, er det spesielt seg unna lover og reglar. Det er viktig å gjere det lett å drive seriøst og vanskeleg å drive useriøst, seier administrerande direktør Anne-Cecilie Kaltenborn i NHO Service og Handel til Magasinet.
Fri Fagbevegelse har mer om saken her

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!