NHO Service og Handel

Innhold

Vi er stolte støttespillere av Pride

Nyhet, Næringspolitikk, Arbeidsliv

Publisert

pride

Oslo Pride er Norges største og viktigste feiring av skeiv kjærlighet og mangfold. Hundrevis av frivillige ildsjeler går sammen om å arrangere en ti-dagers festival hvor alle får være akkurat den man er.

NHO-fellesskapet er opptatt av at alle mennesker skal likestilles og kunne ha en jobb som er inkluderende og fordomsfri uavhengig av kjønn, religion, etnisitet, seksuell legning og funksjonsevne. Derfor støtter vi Pride 2019.

NHO-felleskapet stiller seg bak Prides budskap og mål. NHO støtter Pride gjennom å delta på årets festival 14. juni – 23. juni. NHO Service og Handel  går sammen med resten av NHO-fellesskapet under  parolen: "Arbeidsliv for alle", lørdag 22.juni.

Vi oppfordrer våre medlemmer landet rundt til å markere at næringslivet står for åpenhet, likhet og frihet for alle!

Katharine Gude Aspvik

- Vi trykker nå opp t-skjorter og ber alle våre vikarer i Bergen om å komme innom for å hente slik at de kan delta på en fin måte, sier leder av Smart Bemanning Katharine Gude Aspvik.

I Bergen er vår medlemsbedrift Smart Bemanning engasjert i Pride.

-  Vi oppfordrer alle bemanningsbedrifter til å oppfordre ansatte til å gå i paraden i Bergen 8. juni, sier Katharine Gude Aspvik som er leder av Smart Bemanning. Se Pride 2018 

NHOs program lørdag 22. juni i Oslo:
  • Kl. 10.30 Vi møtes til felles frokost på Heimatt på Grünerløkka. Jens Bjelkes gate 9.
  • Kl. 11.30 Felles avgang til oppmøteplass på Grønland
  • Kl. 12.00 Oppstilling i Pride Paraden
  • Kl. 13.00 Avgang Pride Paraden
  • Kl. 15.00 Paraden avsluttes i Spikersuppa

Alle som deltar vil få utdelt T-skjorter og pride-flagg. Det blir også mulighet for å få sminket seg med pride-fargene.

Bakgrunn

Oslo Pride er Norges største og viktigste feiring av skeiv kjærlighet og mangfold. Hundrevis av frivillige ildsjeler går sammen om å arrangere en ti-dagers festival hvor alle får være akkurat den man er. Finn ut mer om Oslo Pride og skaff deg media / presse akkreditering hvis du skal inn på våre arenaer. Årets festival foregår 14. juni – 23. juni 2019. Hele festivalen planlegges og driftes av frivillige, med rundt 80 helårsfrivillige og 300 frivillige under selve festivalen. Festivalen eies og arrangeres av FRI Oslo og Akershus, og er for alle som bryter med normene for kjønn og seksualitet.

I 2018 hadde festivalen 77 000 besøkende i Pride Park og 15 000 besøkende på debattarenaen Pride House og på kunstutstillingen Pride Art. Paraden hadde rekordoppslutning med nesten 45 000 deltagende og rundt 250 000 tilskuere.

Mer her

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!