-
Han danket ut 1.600 og fikk Norges best betalt sommerjobb
August Németh Winther (25) fra Tromsø blir Adecco-sjef for 6000 ansatte i sommer og får 100.000 i lønn.
-
Satser på høy stillingsprosent
– Etter at lovendringen ble varslet for bemanningsbransjen har vi laget nye kontrakter for alle våre arbeidere. Stillingsprosenten på disse er enten på 25 prosent, 50 prosent eller 80 prosent, sier Tom Teitrem til Teknisk Ukeblad (TU).
-
Ap vil kutte ut vikarer i Bergen
Arbeiderpartiet i Bergen vil spare penger og erstatte innleide vikarer med fast ansatte i kommunens egen vikarsentral. – Urealistisk plan, sier Even Hagelien i NHO SH til Klassekampen.
-
Stabilitet i midlertidige ansettelser
Andelen midlertidige ansatte har vært stabil de siste 10 årene, viser ny Fafo-rapport.
-
Få vet mer om å forebygge tyveri i Norge
En av høvdingene i sikkerhetsbransjen, gründer Unn Breisnes i Skan-Kontroll gikk i av med pensjon i dag. Få vet mer om å forbygge tyveri i Norge. Her er hennes historie.
-
Regjeringen vil fjerne fagbrev for vektere
Regjeringen legger ned sikkerhetsfaget - stikk i strid med råd fra bransjen.
-
Glad for ny Bergen lufthavn
Bergen lufthavn, Flesland ble bygget for 2,8 millioner passasjerer for 20 år siden. I 2013 var kapasiteten 6 millioner reisende. Nå er ny terminal åpnet og kapasiteten doblet. Reisende og de som jobber på flyplassen gleder seg.
-
Uber for ved slår an
Vårt medlem GreenBringer as (KortreistVed.no) har hatt enorm vekst det siste året. – Jeg tror mange nå oppdager at ved som energibærer er både bærekraftig og grønt, uttaler gründer og daglig leder Trond Fjørtoft.
-
Det som er kritisk for netthandelsveksten
Da den globale pandemien kom til Norge i mars 2020 eksploderte netthandelen. Den 19 mai har vi et seminar som går dybden av hva som driver utvikling og forteller erfaringer fra de største kjedene.
-
Dagligvarebransjen og serveringsbransjen er blant de beste på å kutte matsvinn
Regjeringen har sammen med matbransjen et mål om å halvere matsvinnet i Norge innen 2030. Resultatene viser at det kastes ca ti prosent mindre mat enn i 2015. Best er dagligvarebransjen som har kuttet 23,3 prosent og serveringsbransjen 28 prosent, mens industrien har kuttet bare 1,2 prosent.