-
Godkjenningsordningen og HMS-kort
Det er straffbart å kjøpe eller leie inn tjenester fra renholdsbedrifter som ikke er godkjent av Arbeidstilsynet.
-
Når det offentlige fortrenger private
Det er samfunnsøkonomisk uheldig når offentlige etater fortrenger private aktører. Det var viktig budskap da NHO Service møtte Regjeringens arbeidsgruppe som nå ser på konkurransevilkår.
-
Strawberry vinner Ringer i Vannet-prisen 2024: – Et stort forbilde på inkluderingsfeltet
Strawberry er vinner av årets Ringer i Vannet-pris, som er Arbeid & Inkludering i NHO sin hedersutmerkelse til virksomheter som gjør en fremragende innsats for å inkludere flere i arbeidslivet.
-
Kutter arbeidstiltaksmidler med 264 millioner
Regjeringen kutter 264 millioner i arbeidstiltak gjennom NAV. LO-sjef Peggy Følsvik og NHO-sjef Ole Erik Almlid reagerer og viser til enormt behov for arbeidskraft. - Å få flere i jobb er vår viktigste oppgave, sier Almlid og mener det må satses mer på yrkesfag, samt bygge bro mellom bedrifter og folk som står utenfor arbeidslivet, skriver Nationen.
-
Kantiner skal bli bedre på sjømat
Sammen med Norges største kantinekjede, vårt medlem ISS, vil Norges Sjømatråd tilby kurs, opplæring og sjømatinspirasjon for norske kantiner.
-
Bedre redning av kulturminner
Hvert år mister Norge viktige kulturminner i brann, flom og annet. Mye er dårlig sikret, og redningstjenesten har lite kunnskap om vår kulturarv. Ny bransjestandard fra NHO Service skal redusere problemene.
-
Satser på nettbutikk og hjemlevering av måltider
Vår medlemsbedrift Compass Group lanserer konseptet eat@home og åpner nettbutikk for hjemlevering av måltider som enkelt kan varmes opp når kunden ønsker det.
-
Hun leder Kokkelandslaget Community Catering
For første gang har det norske kokkelandslaget fått en kvinnelig kaptein. Hun heter Inger Renathe Østmo og er fagansvarlig kjøkkensjef i vår medlemsbedrift ISS.
-
Kritisk til matsvinn-byråkrati
NHO Service og Handel er kritisk til økt bedriftsbyråkrati i forslaget til ny matsvinnlov.
-
Ernæringsfysiolog roser matleveringen fra Matvarehuset
Sykehjemmene i Sørum får nå middagene levert fra Matvarehuset, og matkvaliteten får tommel opp fra ernæringsfysiolog Marie Brochmann.