Bli med i kampen mot matsvinn

Publisert

#205

Too Good To Go er appen som gjør det enkelt for kantiner, spisesteder og butikker å selge mat som ellers ville ha blitt kastet mot slutten av dagen, til redusert pris før stengetid. Den miljøvennlige løsningen er app-basert og bidrar til å redusere matsvinn.

I 2016 reddet Too Good To Go 129.000 porsjoner med overskuddsmat fra å gå til spille, og sparte miljøet for 231 tonn CO2.  190 000 har lastet ned Too Good To Go-appen.

Too Good To Go

Nettsted: Too Good To Go
Twitter: @sophiewiik/@TGTGNorge
Instagram: @toogoodtogo.no

Bak satsingen står Sophie Wiik. Hun eier og driver Too Good To Go Norge AS, selskapet bak den suksessrike matsvinn-appen med samme navn. Wiik har bakgrunn fra kommunikasjon og markedsføring, og har vært involvert i flere nyoppstartede bedrifter i Danmark - spesielt innenfor delingsøkonomien. Hun introduserte Too Good To Go for det norske markedet i februar 2016, et konsept som har blitt møtt med stor positivitet og interesse..

Finn ut mer her

Vi forebygger matsvinn: NHO Service oppfordrer medlemsbedrifter til å underskrive en avtale der de forplikter seg til å redusere matsvinn. Trolig blir det et vanlig krav å stille til bedrifter som vil levere til det offentlige at de har en slik avtale på plass. Blir du med?

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!