Årets kjøpesenter-2017: – Vekterne er blant de viktigste

Publisert

#205

Vekter Kjetil Hustveit, senterleder Nina Utkilen og avdelingsleder Egil Vold i Securitas. (Foto: Even Rise/Aktuell Sikkerhet).

Det var en hard konkurranse i Årets kjøpesenter-kåring mellom CC Hamar og de øvrige finalistene; City Nord og Fornebu S. Vinneren "CC Hamar" skryter av vekternes betydning.

Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) står bak utmerkelsen som ble delt ut i går, torsdag.

Helt siden åpningen har Securitas holdt ro og orden i det som ble kåret til «Årets kjøpesenter-2017». 1. oktober ga CC Hamar sikkerhetsselskapet forlenget tillitt.

– Vekterne er blant senterets viktigste servicepersoner. De har en avgjørende betydning og påvirkningskraft når det gjelder hvordan kundene opplever sitt besøk hos oss, sier daglig leder Kjetil Norheim i CC Eiendom til Aktuell Sikkerhet. 

Påvirker hvem som får være vekter

I kontraktsforhandlingene med sikkerhetsselskapet sørget CC Eiendom blant annet for å kunne påvirke hvilke vektere som får lov til å tjenestegjøre i kjøpesenteret. Dette for å ha riktige personer i senterets serviceapparat. Utviklingen siden har vist at den jobben som avdelingssjef Egil Vold og hans kolleger i Securitas gjør for CC Hamar, har innfridd forventningene hos både Norheim, senterleder Nina Utkilen og de øvrige i CC-systemet:

– Ny kontrakt ble inngått 1. oktober. Den omfatter også CC Mart’n Hamar. Vi har hatt en uavkortet avtale med CC Eiendom Drift AS i over 20 år, sier Vold. CC Hamar åpnet 11.11. klokka 11.00 i 2014. Navnet var i starten CC Stadion fordi det ligger på tomta der Hjalmar «Hjallis» Andersen i 1952 satte verdensrekord på 5.000 meter med tiden 16.32.6.

Saken er først publisert av Aktuell Sikkerhet her

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!