Vi søker deltakere til NM i Maskinoppvask

Storkjøkkenleverandørene arrangerer på ny NM i Maskinoppvask. Dette er en fin anledning til å synliggjøre både egen virksomhet og dyktige ansatte.
Storkjøkkenleverandørene arrangerer på ny NM i Maskinoppvask. Dette er en fin anledning til å synliggjøre både egen virksomhet og dyktige ansatte.
NM i Maskinoppvask foregår under Horeca-messen Østlandske 2025 i Vikingskipet på Hamar den 15. og 16. oktober. NM i Maskinoppvask går over to dager, med nytt konkurranse-heat hver time.
Storkjøkkenleverandørene i NHO Service og Handel, har utviklet og stått som arrangør av konkurransen fra start og frem til i dag.
Deltagerne i NM kommer fra hele bransjen, som kantiner, institusjoner, sykehus og sykehjemkjøkken, hoteller, restauranter osv. Ambisjon med konkurransen er å løfte frem en oppgave og et fag som ofte ikke kommer så mye frem i lyset. Vi er også opptatt av at det settes et ekstra fokus på hygiene på storkjøkkenet og at opplæring i dette faget blir gitt i tråd med gjeldende forskrifter og lovreguleringer.
Konkurransen fungerer slik: To og to deltagere konkurrerer mot hverandre i 20 minutter. Fire dommere bedømmer innsatsen til hver enkelt og poengene deles ut gjennom at alle oppgaver kan maks gi 12 poeng. Det trekkes poeng for oppgaver som ikke løses på best mulig måte i forhold til de 12 hovedkriterier som ligger til grunn for bedømmingen. Alle deltagere får tilsendt en brosjyre som beskriver hvordan konkurransen gjennomføres og en innføring i hovedkriteriene som benyttes i bedømmingen.
Regjerende norgesmester er Hilvi Haugen fra Vikingskipet Hotel og Vandrerhjem. Foto: Morten Holt (Horeca).
Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?