Årets FDV-konferanse nærmer seg

Kielfergen

Kielfergen (Foto: Colourbox.no)

Det nærmer seg fristen for å melde seg på årets FDV-konferanse som har tema "Bygg Ren Verdi" og "FDV-ledelse i fremtiden", 7.-9. juni 2017 på fergen Oslo-Kiel.

Program
Påmelding

8. mai er påmeldingsfrist for årets store lederkonferanse.

Konferanse og messe i 2016 samlet godt over 500 deltakere fra privat og offentlig sektor. Målet med samme satsing i år er bransjeutvikling og felles løft på tvers av sektorer. Viktige stikkord for konferansen er: LEAN, Bygg i tre, Empowerment, Kundetilfredshet, Samspillsentreprise, Rimeligere og enklere ventilasjon i bygg

Det er mennesker det kommer an på, Sensorteknologi - Morgendagens styringsverktøy, Hvordan unngå at sensitiv informasjon kommer på avveie? Fremtidens avanserte bygg stiller større kompetansekrav til driftspersonell - er vi klare?

Konferansen retter seg mot renholdsbransjen, FM, eiendomsdrift og skadesanering.

Arrangør er NHO Service, Renholdsprodukters Leverandørforening (RELE), Norsk Forening for Service og Renhold (NFSR) og Norsk Kommunalteknisk Forening (NKF).

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!