Forsker på Ren Tilstedeværelse-prosjektet

Ung kvinne

PhD-kandidat Amalie Vågen Ystebø på prosjekt-samling på Sundvollen denne uken. Foto: Trond Erik Hillestad (Renholdsnytt)

PhD-kandidat Amalie Vågen Ystebø vil forsker på mekanismer som skaper inkludering og ekskludering og ser på Ren Tilstedeværelse-prosjektet som NHO SH og NAF samarbeider om.

Amalie Vågen Ystebø er stipendiat på Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU.

- I min forskning er jeg opptatt av spørsmål knyttet til kjønns- og etnisk segregering i arbeidsmarkedet og på arbeidsplasser, og i å studere mekanismer som skaper inkludering og ekskludering, forteller Ystebø.

- Som en del av Ren tilstedeværelse-prosjektet ønsker jeg å sette søkelyset på det lokale partssamarbeidet og fagforeningene som en arena for å organisere og lede arbeidet med mangfold og inkludering i arbeidslivet, sier hun.

- Jeg er også interessert i hvordan arbeidstakere med innvandrerbakgrunn opplever norsk arbeidsliv, hvilke utfordringer de møter og hvordan de forstår sin egen posisjon. I tillegg er jeg interessert i hvordan man metodisk kan jobbe med organisasjonsutvikling, skape arenaer for felles refleksjon, dialog og læring, og gi grunnlag for utvikling og endring, sier Ystebø.

Se også:  Ønsker økt kompetanse ved hjelp av Ren Tilstedeværelse

mann

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt