-
Kraftig økning i oppsigelser i servicebransjene
Antall bedrifter som har sagt opp ansatte har økt kraftig den siste måneden. - Uten en forlengelse av kompensasjonsordningen frykter bedriftene å måtte si opp enda flere. Situasjonen er verst for landets kantinebedrifter, sier Anne-Cecilie Kaltenborn, adm. dir. i NHO Service og Handel.
-
Allergenmerking i kantiner
Mattilsynet i Oslo, Asker og Bærum sjekket i mars og april 2015 allergenmerking i 48 kantiner.
-
Viktig nyhet for alle som leverer mat i offentlig anskaffelser
En ny veileder gjør det tydeligere hva det offentlige etterspør når de kjøper sine tjenester. Den tar for seg ernæringshensyn i offentlige anskaffelser av mat- og drikkeprodukter og måltider (utenom heldøgns forpleining).
-
Moderniserer kontormatopplevelser
Vårt medlem Sodexo og Palett samarbeider for å skape nye dimensjoner i kontormatopplevelser, med et særlig fokus på sunn takeaway, møtemat og lavt CO2-fotavtrykk.
-
Slik blir utviklingen av Norge som matnasjon det neste tiåret
3. mars legges det frem en ny rapport som viser hvordan mattrender vil preges av endringer i teknologi, klima, globalisering, helse og av befolkningsutvikling.
-
Internasjonal merkedag mot matsvinn
Vår medlemsbedrift Compass Group Norge markerer i dag Stop Food Waste Day og oppfordrer til aktiv kamp mot matsvinn.
-
- Helsefarlig å droppe lunsjen
De som jobber gjennom lunsjen og hopper over pauser er opptil sju ganger mer utsatt for både fysisk og psykisk utmattelse, viser ny forskning.
-
Hvordan står det til med norsk konkurransekraft?
Hvordan står det til med norsk konkurransekraft? Hvordan er vi rigget for videre vekst, hvilke utfordringer bør vi rydde av veien? Dette settes i fokus på "Handlekraft" den 13. november.