NHO Service og Handel

Innhold

Kalender

Vis filtrering

34 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
34 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 20. august 2019,

  Måltidets Hus, Stavanger

  Valg 2019: Sammen om fremtidens velferdssamfunn

  Stavanger 21. august: Hvordan kan vi gjennom et godt offentlig - privat samspill løse behovene i dagens og morgendagens velferdssamfunn? Seminaret er i regi av NHO Rogaland, NHO Service og Handel, Abelia, Validé og Norwegian Smart Care Cluster.

 2. 21. august 2019,

  Næringslivets Hus, Oslo

  Metodekurs minoritetsnorsk

  Gry Nielsen, spesialrådgiver i Læringsnettverket, kurser deg i 1) Ulike rammevilkår opplærin, 2) Refleksjon om språk og pråkstilnærming, 3) Tips til ressurser og metodikk og 4) Erfaringsdeling av metoder for innlæring av ord og begreper.

 3. 21. august 2019,

  Næringslivets Hus, Næringslivets Hus og Lofoten Fiskerestaurant

  Årsmøte Renhold og Eiendomsservice

  Vi ønsker medlemmer velkommen til medlemsmøte og årsmøte for bransjeforeningen Renhold og Eiendomsservice med påfølgende middag på Lofoten fiskerestaurant

 4. 27. august 2019,

  Scandic Solsiden , Trondheim

  Valg 2019: Sammen om fremtidens velferdssamfunn

  Trondheim 27. august: Hvordan kan vi gjennom et godt offentlig - privat samspill løse behovene i dagens og morgendagens velferdssamfunn? Seminaret er i regi av NHO Trøndelag.

 5. 28. august 2019,

  Clarion Collection Hotel Bryggeparken, Skien

  De ansattes helse. Ditt problem?

  Life Improvement er en medlemsbedrift i NHO Service og Handel som sammen med NHO Telemark inviterer til frokostmøte i Skien 28. august. Fokus: Hvordan du blir møtt av leder og kolleger påvirker din tro på mestring, og kan være avgjørende for om du velger å bli hjemme eller komme på jobb.

 6. 28. - 29. august 2019,

  Næringslivets Hus, Oslo

  Karriereveiledning

  Arbeid og Inkludering i NHO Service og Handel har et kurs 28. - 29. august i Oslo som sertifiserer deg i Norges mest brukte, profesjonelle, nettbaserte karriereveiledningsverktøy.

 7. 28. august 2019,

  Næringslivets Hus, Møterom Sinnataggen

  Kurs i bruk av ny bemanningskontrakt for bygg- og anlegg

  NHO Service og Handel har sammen med Fellesforbundet utviklet en standard arbeidsavtale for personell som leies ut til bygg. Avtalen er fremforhandlet med mål om å ivareta bransjens interesser og forhindre forbud mot innleie til bygg.

 8. Trendkonferanse og hagefest

  Vi byr på en spennende ettermiddag med de viktigste temaene og trendene for din bransje. Benytt også mulighetene til å bygge nettverk med kolleger og fagfolk på den årlige hagefesten for NHO Service og Handel.

 9. 2. - 3. september 2019,

  Næringslivets Hus, Oslo

  Asperger syndrom

  Arbeid og Inkludering i NHO Service og Handel har et kurs i Oslo 2. - 3. september for veiledere som jobber med inkludering i arbeidslivet av personer med asperger syndrom, ADHD og ulike psykiske lidelser.

 10. 3. september 2019,

  Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27

  Årsmøte Sikkerhet & Beredskap

  Vi ønsker medlemmer velkommen til årsmøte i bransjeforeningen Sikkerhet & Beredskap