Kalender

Vis filtrering

12 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
12 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 13. desember 2021,

  Digitalt på Zoom

  Atferd som utfordrer – frustrasjon, sinne og aggresjon

  Dette er et meget praktisk kurs som gir økt kompetanse til å yte godt faglig arbeid gjennom analyse av atferd og strukturert tilrettelegging. Du får konkrete analytiske redskaper som bør tas hensyn til i arbeidslivet.

 2. 6. januar 2022

  NHOs årskonferanse 2022 - Morgendagens arbeidsliv

  På Årskonferansen 2022 skal vi snakke om morgendagens jobber i Norge, morgendagens arbeidsgivere og arbeidstakere, og ikke minst morgendagens arbeidsliv. Alle er velkommen til å følge den digitale versjonen av Årskonferansen.

 3. 12. januar 2022,

  Næringslivets Hus, Sinnataggen

  Arbeidsrettskurs for bemannings-bransjen

  Vi har gleden av å invitere våre medlemmer til arbeidsrettskurs for bemanningsbransjen. Dette er et rent fysisk kurs i våre lokaler på Majorstua. Vi vil tilby digitalt kurs i arbeidsrett på et senere tidspunkt.

 4. 19. - 27. januar 2022,

  Digitalt på Zoom

  Digitalt kurs i Motiverende Intervju (MI)

  Kurset er lagt opp slike at du vil lære praktiske ferdigheter du kan bruke i din arbeidshverdag. Kurset få vil gå over 4 dager (19.-20. og 26.-27. januar) hvor hver dag har en økt på 4 timer.

 5. 21. januar 2022,

  Næringslivets Hus & Digitalt

  Nettverk for netthandel inviterer til frokostseminar

  Nettverk for netthandel og bransjeforeningen Handel inviterer til et frokostseminar hvor vi oppsummerer året 2021 og ser i krystallkula fremover . I tillegg vil kjente merkenavn komme og fortelle sin historier og dele sine erfaringer!

 6. 5. - 6. mars 2022,

  Fair ground Düsseldorf

  TOP HAIR - DIE MESSE 2022

  The perfect mix of trade fair, shows, workshops and congress - TOP HAIR - DIE MESSE! The leading trade fair for the hair cosmetics industry enthuses the industry year after the year. You can look forward to an exclusive combination of creativity and business and experience the latest innovations up close.

 7. 18. mars 2022,

  Clarion Hotel The Hub

  NFVBs Landskonferanse 2022

  Konferansen er åpen for delegater fra alle medlemsbedrifter i NFVB. Følg med på NFVB sine nettsider, SOME-kanaler og magasinene for mer informasjon.

 8. 19. mars 2022,

  Clarion Hotel The Hub

  Norgesmesterskapet 2022

  Følg med på NFVB sine nettsider, SOME-kanaler og magasinene for mer informasjon.