-
Tør du samarbeide med en konkurrent? Prosjektsamarbeid i anbudskonkurranser
Skal du levere tilbud og er usikker på om du skal levere alene eller sammen med din konkurrent? Tenk deg om to ganger!
-
-
Arbeidslivsrelevansen styrkes med nytt NTNU-samarbeid
Drift og Service i NHO Service og Handel følger opp en ny avtale mellom NHO og NTNU. Målet er blant annet å styrke arbeidslivsrelevansen i studiene og mobilisere bedrifter til å tilby studenter relevant praksis.
-
Toma kåret til Årets service- og handelsbedrift
Det bergensbaserte selskapet ble i dag tildelt den prestisjetunge prisen Årets Service og Handelsbedrift. Prisen ble det ut under årskonferansen til NHO Service og Handel 14. november på Oslo Event Hub.
-
43 prosent opplever mangel på kompetanse innen drift og service
43 prosent opplever mangel på kompetanse innen drift og service. Matbransjen sliter tyngst, viser ferske tall fra NHO Service og Handel. For renholdsbransjen er det 47,6 prosent som sliter med å få riktig kompetanse.
-
Toma har inngått en fem-års kontrakt med Eiendomsspar om levering av FM-tjenester i Urtekvartalet
Urtekvartalet rehabiliteres fra en fabrikk til en god sosial møteplass med et rikt og spennende mat- og servicetilbud. Her skal Toma levere tjenester til fabrikken med fokus på økologiske matvarer og bærekraftig matproduksjon.
-
-IKEAs tydelige bærekraftfokus er viktig for oss
- IKEAs tydelige bærekraftfokus, sosialt og innen miljø, passer godt med vårt eget og vil være en viktig grunnmur i leveransen, sier Nikolai Utheim, administrerende direktør i Coor Norge som har vunnet en stor kontrakt med IKEA.
-
Morgendagens renhold krever investeringer
De fleste av oss lever i en hverdag med tøffere prioriteringer av investeringer og det er dessverre ikke alltid renhold vinner kampen om midler.
-
ISS Facility Services er kåret til Årets HR-avdeling
Vårt medlem ISS Facility Services er kåret til Årets HR-avdeling under The Hunt som er en inspirasjonsdag og en prisfest for HR-, bemannings- og rekrutteringsbransjen.
-
Blir din bedrift med å redusere matsvinn?
- Flere av våre medlemsbedrifter er allerede med og best i klassen i det viktige arbeidet med å redusere matsvinn. De vet at mat skal spises, ikke kastes. Kantinebedriftene viser det er mulig å unngå matsvinn. Det er plass til flere, sier Jorulf Brøvig Silde i NHO SH.