05.06.2025 | Bemanning og rekruttering, Drift og Service, Kantine, Handel Vi søker deltakere til NM i Maskinoppvask Storkjøkkenleverandørene arrangerer på ny NM i Maskinoppvask. Dette er en fin anledning til å synliggjøre både egen virksomhet og dyktige ansatte.
10.04.2025 | Drift og Service, Kantine, Facility management Å utvikle fremtidens arbeidsplass – Dette er en avtale som handler om mer enn tjenester – det handler om hvordan vi sammen kan utvikle fremtidens arbeidsplass.
09.04.2025 | Drift og Service, Kantine Smak deg frem til topps i SABRE-Awards Rekrutteringskampanjen Smak deg frem har bidratt til å øke søkertallene til restaurant- og matfag. Nå har kampanjen også vunnet gull i SABRE Awards – også kjent som VM i kommunikasjon.
19.03.2025 | Kompetanse og utdanning, Drift og Service, Kantine Norgesmestre i Community Catering 2025 Våre medlemmer Compass Group og ISS fikk henholdsvis 1 og 3 plass i COMMUNITY CATERING 2025, mens Coor vant NM Sunn mat i kantina 2024.
07.02.2025 | Næringspolitikk, Drift og Service, Kantine Kritisk til matsvinn-byråkrati NHO Service og Handel er kritisk til økt bedriftsbyråkrati i forslaget til ny matsvinnlov.
06.02.2025 | Kompetanse og utdanning, Drift og Service, Kantine - Det var en drøm som gikk i oppfyllelse Via NAV fikk hun en praksisplass som ledet til fast jobb, fagbrev og karriere hos vårt medlem ISS. Nå er hun kantineleder og elsker det.
23.01.2025 | Drift og Service, Kantine Nye runder med MVA i kantiner - Håndtering av MVA knyttet til driftstilskuddet for kantiner har vist seg å være krevende å forholde seg til både for våre leverandører og for deres kunder, sier bransjedirektør Jorulf Brøvig Silde i NHO Service og Handel.
09.12.2024 | Drift og Service, Kantine, Handel Gull-kampanje for restaurant- og matfag Rekrutteringskampanjen Smak deg frem har bidratt til å øke søkertallene til restaurant- og matfag. Nå har den også vunnet gull i europamesterskapet i kommunikasjon.
09.12.2024 | Drift og Service, Kantine, Handel Fremmer helse gjennom mat Hvordan kan vi bruke mat og ernæring til å forbedre helsen vår? Drammen Helsepark jobber man med visjonen om «verdens smarteste kjøkken» – et kraftsenter som skal kombinere forskning, teknologi og innovasjon for å fremme helse gjennom mat.
07.11.2024 | Drift og Service, Renhold, Kantine, Facility management Kartlegger kompetanse – fremmer karriere Vår medlemsbedrift Coor satt i debattpanelet da IMDi i dag arrangerte sin årskonferanse med overskriften "Integrering i Norge – hvor er vi på vei?"