-
-Vi kan gjøre noe godt for den norske folkehelsen
-Vi kan gjøre noe godt for den norske folkehelsen, sier Andreas Lokøy i Ability (tidligere AB Solutions), en av våre bedrifter innen servering, kantine og matomsorg som har tatt en betydelig rolle i samarbeidet med helsemyndighetene for å bidra til et sunnere kosthold.
-
Slik blir du flinkere med frukt og grønt
Brukopp-kalenderen gir deg gode råd og tips om hvordan bidra til at ikke at store mengder frukt og grønt kastes.
-
Dyrker mat på taket
Vi skal til Økern Portal. Her vil vårt medlem 4Service drifte i alt ni spisesteder. Restaurantene vil være åpne for alle. Og de vil blant annet bruke råvarer som er dyrket frem på taket.
-
Fortsatte å servere mat til barn – det har hun ikke angret på
Gründer Camilla Inni Holm Wembstad i Asker ser ut til å komme seg gjennom koronakrisen ved å servere mat til barn.
-
Serverings- og kantinebransjen: Ikke force majeure
Kantinebransjen fremhever at korona-situasjonen ikke er force majeure når det gjelder mottak av tjenesteleveranser, når kantineleverandøren fortsatt stiller sine tjenester til disposisjon.
-
-Ingen fordel med bare en mva-sats
NHO Service og Handel går i en høringsuttales i mot forslaget om at merverdiavgiften bør være én sats (23 eller 25%).
-
Nytt bransjeutvalg - økt slagkraft for kantiner
Et nytt bransjeutvalg skal gi økt slagkraft for kantine- og serveringsbransjen i NHO Service og Handel.
-
Matsentralen Norge reddet over 1000 tonn mat
Nettverket av matsentraler i Norge har reddet over 1000 tonn mat fra å havne i søpla i årets første 6 måneder. Maten ble omfordelt via veldedige organisasjoner, som serverte og delte ut mat tilsvarende mer enn 2 millioner måltider til vanskeligstilte mennesker.
-
Forbedret medlemstilbud
Som NHO medlem får du halv pris på Digital IK-mat fra eSmiley, og rengjøringsmodulen Clean inkludert uten ekstra kostnad når du kjøper IK-Mat modulen. Du får også rabattert pris på vår FoodWaste modul. FoodWaste er et digitalt verktøy som hjelper deg å måle og redusere matsvinn i virksomheten.