18.06.2025 | Lønn og tariff, Drift og Service, Renhold, Kantine Høyere minstelønn fra 15. juni Fra 15. juni 2025 er det nye satser for minstelønn som er allmenngjort. Det vil si at satsene gjelder alle arbeidstakere i ni bransjer og gjelder uavhengig av om bedriften har tariffavtale eller ikke.
05.06.2025 | Bemanning og rekruttering, Drift og Service, Kantine, Handel Vi søker deltakere til NM i Maskinoppvask Storkjøkkenleverandørene arrangerer på ny NM i Maskinoppvask. Dette er en fin anledning til å synliggjøre både egen virksomhet og dyktige ansatte.
10.04.2025 | Drift og Service, Kantine, Facility management Å utvikle fremtidens arbeidsplass – Dette er en avtale som handler om mer enn tjenester – det handler om hvordan vi sammen kan utvikle fremtidens arbeidsplass.
09.04.2025 | Drift og Service, Kantine Smak deg frem til topps i SABRE-Awards Rekrutteringskampanjen Smak deg frem har bidratt til å øke søkertallene til restaurant- og matfag. Nå har kampanjen også vunnet gull i SABRE Awards – også kjent som VM i kommunikasjon.
19.03.2025 | Kompetanse og utdanning, Drift og Service, Kantine Norgesmestre i Community Catering 2025 Våre medlemmer Compass Group og ISS fikk henholdsvis 1 og 3 plass i COMMUNITY CATERING 2025, mens Coor vant NM Sunn mat i kantina 2024.
07.02.2025 | Næringspolitikk, Drift og Service, Kantine Kritisk til matsvinn-byråkrati NHO Service og Handel er kritisk til økt bedriftsbyråkrati i forslaget til ny matsvinnlov.
06.02.2025 | Kompetanse og utdanning, Drift og Service, Kantine - Det var en drøm som gikk i oppfyllelse Via NAV fikk hun en praksisplass som ledet til fast jobb, fagbrev og karriere hos vårt medlem ISS. Nå er hun kantineleder og elsker det.
23.01.2025 | Drift og Service, Kantine Nye runder med MVA i kantiner - Håndtering av MVA knyttet til driftstilskuddet for kantiner har vist seg å være krevende å forholde seg til både for våre leverandører og for deres kunder, sier bransjedirektør Jorulf Brøvig Silde i NHO Service og Handel.
09.12.2024 | Drift og Service, Kantine, Handel Gull-kampanje for restaurant- og matfag Rekrutteringskampanjen Smak deg frem har bidratt til å øke søkertallene til restaurant- og matfag. Nå har den også vunnet gull i europamesterskapet i kommunikasjon.
09.12.2024 | Drift og Service, Kantine, Handel Fremmer helse gjennom mat Hvordan kan vi bruke mat og ernæring til å forbedre helsen vår? Drammen Helsepark jobber man med visjonen om «verdens smarteste kjøkken» – et kraftsenter som skal kombinere forskning, teknologi og innovasjon for å fremme helse gjennom mat.