-
- Sunn helse og bærekraftige matsystemer henger sammen
Ny mat-rapport viser at sunn helse og bærekraftige matsystemer henger sammen. -Rapporten gir et godt grunnlag for neste steg i vårt arbeid, sier Kathinka Friis-Møller i vår medlemsbedrift Compass Group.
-
Kantiner er blitt 27 prosent bedre
Matsvinn i gram pr gjest, for hotell og kantiner har blitt redusert med hhv. 8 og 27 % sammenlignet med 2017.
-
NRK-ansatte skal spise for 240 mill. kr
NRK ansatte i Tromsø og Oslo kan glede seg til de neste 8 årene da de skal spise for 240 millioner kroner i kantiner, kaffebarer og møterom. Vår medlemsbedrift Eurest har signert kontrakt med NRK.
-
Hotell bruker hund mot veggdyr
Tønsberghotellene undersøker om de har veggdyr, melder NRK Vestfold og Tønsberg Blad i dag. Spesialtrente hunder brukes for å finne veggdyr i hotellrom. NHO Service organiserer bransjen som hjelper til med å fjerne veggdyr.
-
Kantiner leverer mat på døra
Vårt medlem 4 Service driver vanligvis personalrestauranter. Da koronakrisen kom snudde de seg raskt rundt og lanserte lunsj og middag til ansatte med hjemmekontor og alle andre som har fått rutiner og hverdag snudd på hodet.
-
Kontanter i kantinen
Vi har forslag til løsning dersom du får krav om å bruke kontanter som betalingsmiddel i kantinen.
-
Bachelor-oppgaver om bedre logistikk i byggebransjen
Her er to Bacheloroppgaver som nylig er skrevet ved NTNU i Trondheim i samarbeid med NHO Service.
-
Mjøs Persens arbeidslivseksperiment
Det nye året startet som det forrige ble avsluttet: Med direkte feilaktige påstander fra landets arbeids- og inkluderingsminister knyttet til innleie av arbeidskraft fra bemanningsbransjen, skriver Even Hagelien i Ytring i NRK.
-
Økende bemanningsutsikter
Forrige kvartal tydet ManpowerGroups arbeidsmarkedsundersøkelse på at optimismen var på vei tilbake i arbeidsmarkedet. Nå skal arbeidsmarkedet bli enda sterkere, viser ny måling.