-
-
-
Medarbeiderundersøkelsen 2015/16
Medarbeiderundersøkelsen 2015/16, er basert på 2137 web-intervjuer blant personell som arbeider som utleid via norske bemanningsbedrifter.
-
Rapport om matomsorg: Norske kommuner mangler kostnadsoversikt
Det er store mangler i planlegging og beredskap for matomsorg i norske kommuner. Det har vært lite offentlig debatt om dette, som er kritisk for å takle eldrebølgen, sier Jorulf Brøvig Silde, bransjedirektør Drift og Service i NHO Service og Handel.
-
ISS hedret medarbeidere
Vårt medlem ISS har nylig feiret 10-årsjubileum for anerkjennelsesprogrammet Epledagen, som hedrer medarbeidere.
-
Mattilbudet på arbeidsplassen blir stadig viktigere
Skal du rekruttere? Har arbeidsplassen din personalrestaurant med sunn og smakfull mat? Da stiller du sterkere i kampen om talentene, viser en fersk undersøkelse gjort av vårt medlem Compass Group.
-
Geitmyra Matkultursenter for barn vant kompetansepris
Geitmyra Matkultursenter for barn ble tildelt årets kompetansepris under Landskonferansen for Restaurant- og matfag.
-
Smak deg frem: Med karrierevalg på menyen
For få unge velger yrkesfag, og etterspørselen etter arbeidskraft er historisk høy. Servering-, kantine- og matomsorgsbransjen er en av dem som blir rammet. Konseptet "Smak deg frem" skal snu trenden.
-
Pilot mellomlederutdanningen er i gang: Servicebransjene bygger opp lederkompetansen
Pilot for mellomlederutdanningen for drift og servicebransjene startet opp mandag 25. oktober. Fagskolen Oslo, NHO Service og Handel, Etterstad Videregående Skole og Norsk Arbeidsmandsforbund (NAF) har sammen med bransjene utviklet mellomlederutdanningen som starter opp høsten 2022.
-
AB Solutions blir Ability
Fra 1. oktober 2021 skifter vårt medlem AB Solutions navn. Det nye navnet Ability peker mot medarbeidere som har kompetanse til å levere det meste innen Facility Management.