NHO Service og Handel

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

40 resultater

Type artikkel
Velg område
40 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Helse og velferd, Sykehjem og hjemmetjenester helseogvelferd, kvalitet

  Eldreministeren besøkte Villa Omsorg

  -I dag har jeg besøkt Villa omsorg. Et lite privat sykehjem i Oslo hvor eldre får et trygt og godt tilbud i hjemmekoselige omgivelser, skriver eldreminister Åse Michaelsen begeistret.

 2. Nyhet, Næringspolitikk, Helse og velferd, Sykehjem og hjemmetjenester helseogvelferd, kvalitet

  Tapte mulighet i Oslo

  – Det er ingen logiske grunner for at Oslo skal la være å undersøke hele markedet når man gjør en så stor investering som drift og utvikling av 300-400 sykehjemsplasser, skriver Nina Torp Høisæter i vår medlemsbedrift Aberia Healthcare i Dagsavisen i dag.

 3. Nyhet, Helse og velferd, Sykehjem og hjemmetjenester helseogvelferd, kvalitet

  Valgfrihet gir økt tilfredshet

  Økt valgfrihet innen hjemmetjenester gir mer fornøyde brukere, viser ny rapport som Institutet för Näringslivsforskning (IFN) har utført for Vårdföretagarna i Almega, som er vår søsterorganisasjon i Sverige.

 4. Nyhet, Renhold og Eiendomsservice, Sykehjem og hjemmetjenester helseogvelferd

  Toma satser på hjemmetjenester i Danmark

  Vår medlemsbedrift Toma etablerte seg i danske Holeby i 2015. Nå kjøper de seg opp innen hjemmehjelp og service og overtar Lev-Vel Sjælland ApS.

 5. Nyhet, Næringspolitikk, Helse og velferd, Sykehjem og hjemmetjenester helseogvelferd, kvalitet

  Byråd med invitasjon til private helseaktører

  -De private aktørene er glade for invitasjonen til å utforme anbud som blir viktig for utvikling av eldreomsorgen i Oslo. Vi vet at Arbeiderpartiet står for en velferdsmiks som gir god kvalitet og som vi kan være sammen om å utvikle, sier Anne-Cecile Kaltenborn etter at byråd Tone Tellevik Dahl var i dialogmøte med bransjen denne uken.

 6. Nyhet, Helse og velferd, Sykehjem og hjemmetjenester kvalitet, helseogvelferd

  Noen AS satser i Hordaland

  Trøndelagsbedriften Noen AS har i ti år jobbet for at mennesker med demens skal oppleve god livskvalitet. Nå vil de spre modellen videre i Hordaland.

 7. Nyhet, Arbeid og inkludering, Helse og velferd, Sykehjem og hjemmetjenester kvalitet, Ringer i vannet, helseogvelferd

  Noen AS får hjelp til å bygge ny demensomsorg på Vestlandet

  Ringer i vannet (Bergen): Stemningen er spent. 30 jobbsøkere er på informasjonsmøte. De håper å bli nye veiledere hos NOEN AS som skal bygge opp ny demensomsorg i Sotra, Bergen og omegn.

 8. Nyhet, Næringspolitikk, Helse og velferd, Barn og ungdom, Sykehjem og hjemmetjenester kvalitet, helseogvelferd

  - Kvinnelig gründerskap blir avfeid

  -Kvinnelig gründerskap blir avfeid med en rekke påstander, og en sammenrasket haug regnskapstall fra noen større selskaper tatt ut av sin sammenheng, skriver Nina Torp Høisæter og Siril Kleiven i Dagsavisen i dag.

 9. Nyhet, Næringspolitikk, Helse og velferd, Sykehjem og hjemmetjenester kvalitet, helseogvelferd

  - Kan jeg få jobbe her i sommer?

  -Det som imponerer mest er evnen til å møte og se hele mennesket, samt gi et løft for det sosiale og det estetiske, sa Olaug Bollestad da hun i dag, onsdag besøkte vårt medlem Paulus sykehjem som Attendo drifter i Oslo. Etter møtet ba nestlederen i Krf om å få sommerjobb på Paulus.

 10. Nyhet, Helse og velferd, Sykehjem og hjemmetjenester kvalitet, helseogvelferd

  Helter på Fornebu

  Bemanningsbyrået Orange Helse ble i fjor omdøpt til Sydvest Prosjekt. Aftenposten har i dag en heltehistorie om to ansatte i bedriften som reddet livet til en gammel dame i brann på Fornebu denne uken.