NHO Service og Handel

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

329 resultater

Type artikkel
Velg område
329 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Sikkerhetsbransjen, Arbeid og inkludering, Bemanning og rekruttering, Drift og Service, Helse og velferd, Handel, Frisør og velvære

  Og de nominerte er..

  Her er de nominerte til årets prisutdeling, HANDLEKRAFT 2020, 29. oktober.

 2. Nyhet, Næringspolitikk, Helse og velferd, Barn og ungdom helseogvelferd, helsepolitikk

  Ny strategi for lavinntektsfamilier

  Over 110.000 barn og unge vokser opp i familier med vedvarende lav inntekt. Det vil regjeringen gjøre noe med. NHO Service og Handel har representert NHO i arbeidet med en strategi for lavinntektsfamilier som nylig ble lansert av Barne- og familiedepartementet.

 3. Nyhet, Næringspolitikk, Helse og velferd, Brukerstyrt personlig assistanse helseogvelferd, helsepolitikk

  Funksjonshemmede mister råderett i Moss

  - Det frie brukervalget innen Brukerstyrt Personlig Assistanse (BPA) vil politikerne i Moss avvikle for å spare penger. Dette er svært dårlige nyheter for funksjonshemmede og andre brukere, skriver Torbjørn Furulund, direktør Helse og Velferd i NHO Service og Handel i Moss avis.

 4. Nyhet, Næringspolitikk, Helse og velferd helseogvelferd, helsepolitikk

  Et godt budsjett for helse og velferd

  - Det er bra at Regjeringen i Statsbudsjettet for 2021 kommer med betydelige ekstramidler til koronapandemien i kompensasjoner både til Helseforetakene og kommunesektoren. Det gjenstår fortsatt å se hvordan dette slår ut i praksis, sier Torbjørn Furulund, direktør Helse og Velferd i NHO Service og Handel.

 5. Nyhet, Sikkerhetsbransjen, Arbeid og inkludering, Bemanning og rekruttering, Drift og Service, Helse og velferd, Renhold, Handel, Frisør og velvære omoss, helseogvelferd, frisør, handel

  Hvem er årets beste bedrift?

  Vi skal kåre "Årets Service- og handelsbedrift 2020" og "Årets Talsperson 2020" og trenger din hjelp til finne verdige vinnere.

 6. Nyhet, Helse og velferd, HMS, Bedriftshelsetjeneste helseogvelferd

  Med IA-avtalen og Cowid19 på dagsorden

  IA-avtalens ambisiøse mål om å få sykefraværet ned 10 prosent, sto på dagsorden da bedriftshelsetjenestene i NHO Service og Handel nylig arrangerte digitalt fagseminar.

 7. Nyhet, Næringspolitikk, Helse og velferd helsepolitikk, helseogvelferd

  Lederskap, ikke eierskap

  De siste månedene er det fremsatt spekulasjoner fra ulike hold om at private tilbydere kan være en trussel for smittevernet, først og fremst av organisasjonen For Velferdsstaten som har som formål å bekjempe private aktører i den offentlige, skriver Torbjørn Furulund, direktør helse og velferd i NHO Service og Handel, i avisen Vårt Land.

 8. Nyhet, Næringspolitikk, Helse og velferd, Sykehjem og hjemmetjenester helseogvelferd, helsepolitikk

  Gjennomslag: Styrker valgfrihet for pasienter

  Regjeringen foreslår å innføre en nasjonal godkjenningsmodell for fritt brukervalg i hjemmetjenestene.

 9. Nyhet, Helse og velferd, Psykisk helse helseogvelferd

  Kreativitet som styrker mental helse

  Vårt medlem Team Olivia står bak satsingen “Kreativ Pause” som skal stimulere til aktivitet og kreativitet, og motvirke negativ effekt på mental helse.

 10. Nyhet, Næringspolitikk, Helse og velferd helseogvelferd, helsepolitikk

  Sterkt forsvar av fritt behandlingsvalg

  -Jeg håper at alle på venstresiden, som har tenkt å fjerne fritt behandlingsvalg, setter seg ned og ser "Helene sjekker inn" på NRK TV fra Hurdalssjøen Recoverysenter, sa Erna Solberg i sin tale til Høyres stortingsgruppe og regjeringsmedlemmer samlet til gruppekonferanse i Oslo i dag.